Vhodna vrata na prstni odtis so vedno bolj priljubljena

Vhodna vrata so eden najbolj izpostavljenih elementov vsakega objekta, hkrati pa predstavljajo edino oviro med dragocenostmi v domu in morebitnimi nepovabljenimi gosti. Zato ni vseeno, kakšna vrata izberemo, pri čemer je ključnega pomena vrsta zaklepanja in odklepanja. Vhodna vrata na prstni odtis so s tega vidika izjemno praktična in tudi varna.

 

Izbira vhodnih vrat je danes vse prej kot enostavna, saj so nam na voljo različni materiali, modeli in načini odpiranja. Ker si vsakdo želi poskrbeti za čim večjo varnost svojega doma, so vhodna vrata na prstni odtis vedno bolj priljubljena. Gre za najsodobnejšo tehnologijo odpiranja vrat s pomočjo posebnih čitalcev prstnih odtisov in električnimi sistemi odklepanja.

Vhodna vrata na prstni odtis so izjemno praktična

 

Če se pogosto znajdete pred vhodnimi vrati s polnimi rokami, potem dobro veste, da boste težko vstopili v dom, ne da bi pri tem morali odložiti vseh vrečk. Nato pa sledi še iskanje ključev po torbici in kmalu ugotovite, da je vaš vstop v hišo pravi mali projekt. Temu pa se lahko na zelo enostaven način izognete z vgradnjo vhodnih vrat na prstni odtis, ki je za takšne situacije idealna rešitev.

 

Odklepanje s ključem postane z njimi preteklost, kar zagotavlja optični čitalec prstnih odtisov. Prstni odtis je odlično sredstvo za identifikacijo, saj je za vsakega posameznika edinstven in vse življenje enak. Takšnega ključa nikoli ne morete izgubiti, pozabiti ali pa založiti, zato veljajo vhodna vrata na prstni odtis med uporabniki za izjemno praktična.

Z vhodnimi vrati na prstni odtis do večje varnosti vašega doma

 

Ker je prstni odtis edinstven, ga je nemogoče ponarediti ali pa izdelati njegov dvojnik. Čitalci prstnega odtisa imajo v tem primeru nalogo, da prstni odtis prepoznajo in si ustvarijo njegovo fotografijo. Vsakokrat, ko vstopate skozi vhodna vrata na prstni odtis, jih optični čitalec prebere in odklene vrata, če ustrezajo izbrani fotografiji prstnega odtisa.

vrata na prstni odtis

S tem načinom odklepanja in zaklepanja postanejo vaše skrbi glede vhodnih vrat hitro preteklost. Prstni odtis je namreč eden najbolj varnih načinov zaklepanja vrat, ki nepovabljene goste takoj odvrne stran. Upravljanje s ključavnico je s pomočjo aplikacij na pametnem telefonu lahko izjemno enostavno.

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja