Arhiv Značk: moda

Desigual Slovenija, želja po spremembah

Desigual Slovenija je modna izbira .

Čas poletja in najvišjih letnih temperatur je priložnost za Desigual Slovenija. Blagovna znamka , razširjena po vsem svetu in je prepoznavna na prvi pogled. Kdor bi rad izstopal iz sivine povprečja ima enkratno priložnost biti drugačen ter hkrati ostati zvest svoji klasični izbiri. Vsak človek je po svojih lastnostih edinstven, tako po tem kar mu je mati narava podarila, kot po svojem življenjskem slogu. Idealna postava je želja veliko posameznikov, žal je mati narava tega ni podarila vsem. Desigual Slovenija nudi možnost izboljšati videz v možici, če že sami predhodno nismo uspeli izboljšati svojega naravnega videza. Poletje mnoge doleti nepripravljene. Obljube in sklepi se največkrat zgodijo ob prehodu v novo leto. Takrat si mnogi obljubijo, da bodo več gibali, se bolj pametno prehranjevali, ter tako do poletja izgledali kot Michelangelov. Seveda se v mnogih primerih obljube izgubijo v vsakdanjih obveznostih, Desigual Slovenija ostane kot izhod v sili. Veliko bolje bi bilo, če bi se držali obljub in sklepov, si najprej izklesali telo z gibanjem, prehrano in zdravim načinom življenja. V tem primeru pride Desigual Slovenija še bolj do izraza. Vsem je znan občutek nelagodja, ki se zgodi v družbi ljudi z bolj izklesano postavo. Zadržujemo dih, popravljamo si obleko, z raznimi spremembami želimo na hitro pridobit boljši izgled. Vendar je vse zaman, izgledamo izumetničeni. Boljša odločitev je predhodno storiti zase. Za motivacijo si lahko vzamemo občutek, ko Desigual Slovenija pade na svoje mesto in pride do izraza naša naravna postava v idealni izvedbi. Nobenih odvečnih kilogramov in podobnih težav, ampak čista naravna lepota, ki so nam jo podarili starši. Občutek je enkraten ne le pri prilegajoči se obleki, manjši številki oblek ter manjšem obsegu teles. Človek se počuti bolje, ima več energije in volje do življena.

Desigual Slovenija tem doda čudovit izgled v množici oziroma družbi.

ženska moda

Kam naj ženska pospravi svoje stvari, ko se odpravlja ven?

Splošno znano je, da ženske zelo rade s seboj nosijo ogromno stvari – za vsak slučaj, kajne dekleta? Že samo ključi, denarnica in telefon ti lahko zavzamejo veliko prostora. Če vam uspe vse to pospraviti v hlačne žepe, bravo za vas! Vendar pa pazite, da pri tem ne izgledate kot, da v njih nosite jabolka. 😉

No pa dajmo šalo malce na stran. Res pa je, da kamorkoli se že odpravljate, morate s seboj nujno vzeti vsaj tri, že prej omenjene stvari: ključe, telefon in denarnico. To so namreč najbolj glavne stvari, ki jih vedno potrebujemo imeti s seboj. V kolikor vsega tega ne moremo pospraviti v svoje ženske hlače, pa nam ženskam dostikrat pridejo v poštev kakšne ženske torbe, da lahko vanje pospravimo vso to kramo in še kakšno več.

Moda ženskih hlač se je do danes že kar precej razvila in tako imamo že kar veliko raznoraznih dizajnov hlač. V zadnjih nekaj letih so postale vrečaste oziroma »baggy« hlače precej popularne. Le-te so namenjene bolj za prosti čas in vanje lahko pospravimo res kar nekaj stvari, brez da bi se to kaj pretirano opazilo. Kadar pa kam ne moremo iti ravno v takšnih hlačah, pa si moramo poiskati kar svojo torbico. Le-teh je danes prav tako že kar precej, tako, da imamo ženske kar precejšnjo izbiro in se lahko po mili volji odločamo kakšno bomo imele za kakšno priložnost.

Elegantni moški čevlji

Čevlji pri ustvarjanju elegantnega moškega videza

Elegantni moški čevlji so nujen dodatek, ki ga moški potrebuje, če se odpravlja na kakšen pomemben dogodek. Zagotovo ste že slišali za znan rek, ki pravi, da obleka naredi človeka. Vendar pa so pomemben del vsake obleke tudi čevlji. Včasih se zgodi, da nekateri moški povsem pozabijo na to, kako pomembni so čevlji, kadar želijo ustvariti iz sebe elegantno celotno podobo. Eden izmed pomembnih nasvetov v zvezi s tem je, da pred nakupom čevljev, kupi prej celotna obleka. Pri celotnem videzu so čevlji najbolj prilagodljiv del videza.

Pri ustvarjanju všečne podobe se najprej posvetimo zunanjima deloma spodnjega in zgornjega dela obleke. Sicer že v tej fazi razmišljamo, kakšni čevlji bi bili primerni, vendar samo izbiro prihranimo za na konec. Elegantni videz se ustvari s tem, ko celotna obleka in čevlji delujejo usklajeno. Hlače morajo biti takšne, da se podajo skupaj s srajco, majico, telovnikom ali katerimkoli drugim zgornjim delom oblačila. In seveda tudi nasprotno.

Najbolj praktične so tiste trgovine, ki poleg oblek imajo v ponudbi tudi čevlje. Vendar pa je to bolj izjema kakor pravilo. Možnost, da pogledate, kako stojijo čevlji na celotni obleki, je izjemno praktična. Ker pa je tudi še bolj redka, si boste morali obleko po nakupu obleci in pogledati v drugi trgovini za čevlji, ki najbolj pasejo nanjo. Izbirajte torej med čevlji, ki so popolnoma skladni s celotnim videzom. V primeru, da so vam kakšni čevlji posebej všeč, vendar pa se ne popolnoma ujamejo z obleko, imate še eno možnost. Kupite lahko še moško torbico, ki se ujema s čevlji.

Velikokrat pri ustvarjanju elegantnega videza pomagajo detajli. Če se na celotnem videzu ujemata vsaj dva detajla, potem je med dvema deloma obleke ali obutve že vzpostavljena določena harmonija, ki daje občutek skladnosti. Čevlji so pomemben del te skladnosti in kdor ima oko za to, bo takoj opazil, če so čevlji neusklajeni.

http://www.superge.si/