žansko modno krilo

Krila in zima?

Ali ste zmedeni in se sprašujete kako nositi krilo v zimskem času? Kakšne oblačila nositi s krilom pozimi? Ni važno kako mrzlo je vreme, krilo je eno od ženskih modnih oblačil in presenetljivo ga lahko nosite čez celo leto, tudi v zimski sezoni, saj obstaja veliko modnih kombinacij s katerimi lahko nosite ženska krila.

Ena izmed možnih kombinacij je pulover s krilom. Nošenje krila s puloverjem ali jopičem in dolgimi škornji vaše izbire, je lahko dobra modna izbira za letošnjo zimo. Lahko celo dodate šal, rokavice ali lepe najlonke, skupaj s še nekaj dodatki kot so torbice in lepe ogrlice.

K krilu se podajo različni puloverji, kot na primer eno barvni, ali prevelik. Puloverji z zarezo ali puliji so letošnjo zimo še posebej popularni, z njimi lahko kombiniramo različne krila, kot so dolga krila, kratka krila, tutu krila in krila na til.

V tem mrzlem vremenu se po navadi ljudje izogibajo nošenju kril, iz svojih omar privlečejo hlače in kavbojke. Krilo se tako skozi ta letni čas morda zdi nekako zanemarjeno, vendar ne naredite tega, z nošenjem najlonk se lahko prav elegantno skrijete mrazu. Priporočamo da pogosto zamenjate slog, saj tako v vašo omaro spet prinesete življenje. Ženska modna oblačila so dandanes zelo lahko dostopna, priskrbite pa si jih lahko po ugodnih cenah, zato to nebi smela biti ovira.

Še nekaj nasvetov za nošenje krila pozimi:

Ne nosite krila ki ga nosite med poletjem. Poskušajte nositi krila iz debelejših materialov, saj so le te toplejši. Nekaj boljših materialov za zimski čas je volna, denim, usnje ali debelejši bombaž.

Izogibajte se prekratkim krilom, na voljo je veliko vrst kril kot so dolga krila do gležnjev ali pa krajša krila. Prav tako ne pozabiti toplega zgornjega dela, krilo lahko kombinirate tudi z plaščem.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja