kampiranje na hrvaškem

Kamp Veštar – preživite svoj dopust v Istri

Kamp Veštar leži nekaj kilometrov južno od Rovinja. Takšno ime je ta priljubljeni kamp dobil po otočku, ki leži pred njim. Poteza, ki najbolje opiše ta kamp, je gozdnatost. Kamp Veštar se nahaja v zavetju krasnega gostega gozda, ki svoje goste ščiti v zavetju prijetne goste sence. Tudi če avgustovsko sonce pripeka in je temperatura krepko na 30 stopinjami Celzija, gost poskrbi, da je gostom prijetno. V tem oziru je potrebno zapisati tudi to, da je dobil kamp Veštar pomembno priznanje. Po mnenju nemškega kluba DCC, se kamp Veštar uvršča med pet najboljšimi kampi v celotni Evropi. To je posebno priznanje, ki daje kampu visok ugled, kar potrjuje, da se najboljši kampi morajo zgledovati po njem.

Plaža, ki jo ponuja kamp Veštar, je urejena in čista. Dolga je kar 1,5 kilometra, tako da vsi tisti, ki želijo najti svoj izolirani prostor ob morju, to lahko naredijo brez problema tudi takrat, ko je visoka sezona privabila turiste iz Evrope in drugih koncev sveta. Tisti, ki se radi kopajo tudi v bazenu, ne bodo prikrajšani, kajti kamp Veštar ponuja tudi velik bazen v kampu. Tako na plaži kot ob bazenu so urejeni tuši, prav tako pa je na plaži določen tudi prostor, ki je namenjen psom. To je še ena pozitivna lastnost tega kampa: psi so dobrodošli, poleg tega pa so urejene vse kapacitete za pse, tako da ti ne motijo ostalih gostov.

Tudi tisti, ki se odpravijo v kamp brez šotora, dobijo hitro rešitev. Najamejo lahko enega ali več šotorov (na voljo jih je 60), če želijo pa so na razpolago tudi mobilne hišice. Poleg vsega tega pa kamp Veštar ponuja še lastno trgovino in trafiko, s katerima lahko pokrivajo gosti svoje dnevne potrebe, poskrbljeno pa je tudi za rekreacijo in za zabavo. Zlasti pri tej vam na pomoč priskočijo številni prijazni animatorji.

Preglejte tudi ponudbo drugih kampov

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja