ženska moda

Kam naj ženska pospravi svoje stvari, ko se odpravlja ven?

Splošno znano je, da ženske zelo rade s seboj nosijo ogromno stvari – za vsak slučaj, kajne dekleta? Že samo ključi, denarnica in telefon ti lahko zavzamejo veliko prostora. Če vam uspe vse to pospraviti v hlačne žepe, bravo za vas! Vendar pa pazite, da pri tem ne izgledate kot, da v njih nosite jabolka. 😉

No pa dajmo šalo malce na stran. Res pa je, da kamorkoli se že odpravljate, morate s seboj nujno vzeti vsaj tri, že prej omenjene stvari: ključe, telefon in denarnico. To so namreč najbolj glavne stvari, ki jih vedno potrebujemo imeti s seboj. V kolikor vsega tega ne moremo pospraviti v svoje ženske hlače, pa nam ženskam dostikrat pridejo v poštev kakšne ženske torbe, da lahko vanje pospravimo vso to kramo in še kakšno več.

Moda ženskih hlač se je do danes že kar precej razvila in tako imamo že kar veliko raznoraznih dizajnov hlač. V zadnjih nekaj letih so postale vrečaste oziroma »baggy« hlače precej popularne. Le-te so namenjene bolj za prosti čas in vanje lahko pospravimo res kar nekaj stvari, brez da bi se to kaj pretirano opazilo. Kadar pa kam ne moremo iti ravno v takšnih hlačah, pa si moramo poiskati kar svojo torbico. Le-teh je danes prav tako že kar precej, tako, da imamo ženske kar precejšnjo izbiro in se lahko po mili volji odločamo kakšno bomo imele za kakšno priložnost.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja