Arhivi Kategorije: darila

Darila za najzahtevnejše predstavnike močnejšega spola

Praznovanja rojstnih dni se pravzaprav zelo veselimo, saj se v tem času družimo z osebami, ki so nam blizu oziroma jih imamo radi. Na praznovanje pa je seveda treba prinesti tudi ustrezno darilo. Nakupovanje daril pa je lahko povsem drugo poglavje, še posebej če moramo obdarovati osebo, ki je nekoliko bolj zahtevna. Veliko nam pomaga že misel, če vemo, kje bomo darilo zagotovo dobili. Ena od možnosti je nakup darila po spletu. Obstaja kar nekaj odličnih spletnih prodajaln, kjer so po kategorijah razdeljena darila. To pomeni, da lahko darilo za določeno osebo kupite na zelo hiter način.

Če na primer izbirate darila za moške, v spletni prodajalni kliknite na kategorijo darila za moške in v hipu se bo pred vami pokazalo kar nekaj odličnih možnosti. Tako mimogrede pa lahko kliknete še na darila za ženske, darila za otroke, obletnice, abrahama in še bi lahko naštevali.

darila za moške

Kaj se splača za rojstni dan kupiti zahtevnemu moškemu

Izbira darila za moške je za nekatere med vami mačji kašelj, za druge pa sila zahtevna naloga, ki vam bo vzela kar nekaj energije pa tudi časa. Ena od možnosti je ta, da na spletu pobrskate za dobrimi idejami in na primer najdete seznam najbolj zaželenih moških daril. Morda vam bo ravno takšen seznam pomagal priti do top darila za svojega obdarjenca.

Druga možnost pa je ta, da v spletni prodajalni pod kategorijo daril za moške poskusite najti najustreznejšega. Morda je to majica s posebnim napisom, set kozarcev za žgane pijače, nogavice v prav posebni izvedbi, sladkarija nenavadne oblike ali kaj podobnega.

 

Se moškemu za rojstni dan ali praznovanje česa drugega spodobi podariti bon?

In če je vaš slavljenec res neverjetno izbirčen in je izbira darila za moške zato še toliko bolj težavna, je edina dobra možna rešitev ta, da mu kupite bon v določeni vrednosti. Toda tudi pri tej vrsti darila ni vseeno, kje bo obdarjenec bon lahko unovčil in kaj si bo zanj lahko privoščil.

Če je partner, prijatelj, sorodnik oziroma sodelavec ali pa kdo drug od moških velik ljubitelj adrenalina, mu podarite bon, s pomočjo katerega bo lahko izbiral med več adrenalinsko obarvanimi športi. Morda ga bo zamikal skok s padalom.

Obdarovanje med podjetji je dobra promocijska poteza

Zaposlila sem se v mednarodnem projektu, s sedežem v Sloveniji. V naših tipičnih slovenskih podjetjih obdarovanje s poslovnimi darili, z izjemo novoletnih daril, ni ravno pogosta praksa. V tujini, vsaj v okolju, v katerem deluje naše podjetje, pa so poslovna darila zelo pogost pojav. Večina podjetij kot poslovno darilo podarja njihove izdelke oziroma darila, ki se navezujejo na njihovo tematiko poslovanja. Na primer kozmetična podjetja, podarjajo razne kreme in izdelke za nego kože; podjetja v prehranski industriji podarjajo prehranske izdelke; računalniška podjetja nekaj v zvezi z računalniško tehnologijo itd. A za podjetje, kot je naše, ki se ukvarja s pravnimi svetovalnimi storitvami nič od naštetega ne pride v poštev. Zato smo morali v oddelku za odnose z javnostmi prav dobro premisliti kakšna bodo naša poslovna darila za partnerje.

Beri naprej