Mesečni arhiv: november 2016

tek po tekalni stezi

Tekalne steze Weslo

So najprimernejše tekalne steze za vaš domač fitness; zaradi svoje mobilnosti, cenovne dostopnosti in ne-tehnične uporabe. Za profesionalce to morda ni prava izbira. Lastnosti so omejene na splošne, a zadoščajo za nekoga, ki je na začetku svoje izkušnje s tekalno stezo.

A, kaj veste o tekalnih stezah Weslo? Ta članek raziskuje temo tekalnih stez, ki so revolucionirale vaš fitness in bodo z vami ostala še dolga leta.
Kaj je tekalna steza Weslo?

No, Weslo tekalna steza ni le kakršna koli tekaška površina. Je točno izdelana tako, da vam da fitness izkušnjo, ki je ne boste dobili na drugih tekalnih stezah (za začetnike). Zasnovana je tako, da ustreza vsem potrebam ljubitelja. Njeno delovanje je bilo s časom dokazano pri številnih pričevanjih strank, ki so Weslo tekalne steze pred druge postavile ne le glede na njihovo delovanje, a tudi uporabnosti in spodbujanje uporabnikov.

Vse tekalne steze proizvajalca Weslo so najcenejše. Lahko jih najdete po ceni med $99 za ročne vrste in $300 za motorizirane vrste. Pošteno, te tekalne steze niso zasnovane za resne uporabnike, a nekoga, ki je nov pri njihovi uporabi. Nekatere izmed teh tekalnih stez so v zahvalo svojim nižjim konjskim močem zgrajene za hojo.
Še ena stvar, ki jo morate vedeti je, da imajo nekatere Weslo tekalne steze omejitve teže. Dolžina tekalnega pasu se razlikuje glede na model in je med 47-50 inči, širina pa se razteza med 16-17 inči. Mehanizem blaženja je na splošni ravni, a zadošča za lahke vadbe.

Pri vašem fitness nakupovanju vedno manjka nekaj ključnega, če za svoj domač fitness nimate tekalne steze Weslo. To je edina tekalna steza, ki razume vse potrebe uporabnikov in se potrudijo, da izpolnijo različne potrebe uporabnikov. Glede na svoje potrebe lahko izbirate med različnimi vrstami. Dobite lahko stezo za uporabo le enega, več uporabnikov ter za osebne in komercionalne namene.