Mesečni arhiv: april 2014

Predstavitev crocs

Crocs, modna zapoved, ki jo morate imeti

Crocs je lahka, trpežna, enostavna obutev, ki je izjemno prijetna za nošnjo. Linija obutve Crocs je izdelana iz posebnega materiala CROSLITE, ki je prava inovacije na področju obutve. To je material, iz katerega lahko naredijo udobno, lahko in ergonomično obutev, ki je hkrati odporna na neprijetne vonjave. Prav zaradi vseg teh unikatnih lastnosti so idelani za praktično vse, tako moške, kot ženske, izjemno pa so priljubljene tudi pri otrocih. Nosimo jih lahko v prostem času, med rekreacijo, obenem pa so zelo kakovostna obutev, ki je primerna tudi kot delovna obutev.

Crocsi so idealna obutev za vse, ki delajo stoječa dela, predvsem v bolnišnicah in ostalih zdravstvenih objektih, v farmaciji, wellnes centrih, na bazenih, lepotnih in frizerskih salonih, v gosinstvu in turizmu, v vrtcih in šolah, trgovinah, servish, ki se ukvarjajo s čiščenjem. Svetovno priznani chef Mario Batali je pomagal podjetju Crocs ustvariti model Bistro. To je Crocs, ki je ustvarjen in prilagojen zavse, ki veliko časa preživijo v kuhinji. To je obutev, ki je bila ergonomsko testirana v ZDA, pri čemer so testi dokazali, da je napor mišic, če smo obuti v obuvala Crosc kar skoraj 63 % manjši kot, če stojimo bosi. Poznamo več vrst Crocsov, najbolj so priljubljeni klasični modeli Cayman, Baya in Crocband.

Če jih bomo nosili kot delovno obutev, lahko zbiramo med bolj zaprtimi modeli, ki imajo dodatno zaščito za pste in za stopala ter dodatni sloj na podplatu, ki poskrbi za nezdrsljivost. To je posebna linija, ki se imenuje Crocs Work in so še bolj zračni, omogočajo boljšo zaščito, so še bolj enostavni za čiščenje, se hitreje sušijo in imajo premični petni pašček. Model Croscov imenovan Baya so mehki, udobni in lahki natikači, ki so izjemno udobni in enostavni za nošnjo. Crocs poskrbi za udoben korak in daje podporo hrbtenici.

http://www.superge.si/Crocs/