Cena za adrenalinska doživetja ob Soči

Posočje ponuja kopico zanimivih adrenalinskih doživetij. Mnoga med njimi so celo brezplačna, saj se lahko kar sami in na lastno pest podamo na raziskovanje narave, ki nudi neomejen potencial vsem avanturistom, ki se ne ustrašijo takšnih podvigov. A seveda še bistveno več ponujajo organizirane aktivnosti, ki jih imajo v svojih ponudbah številne agencije ob zgornjem toku reke Soče. Že pred obiskom tega konca Slovenije je pametno pokukati v ponudbo in ugotoviti, kaj in za koliko je na voljo.

Rafting, posoška klasika

Soča rafting je vsekakor eno izmed najbolj priljubljenih doživetij, ki jih ponuja reka. Deloma zato, ker gre za aktivnost z mnogimi variacijami in skupinsko udeležbo, deloma pa gotovo tudi zato, ker je cena precej ugodna. Ker Soča rafting omogoča na različnih ugodnih odsekih, je ponudbe veliko, s tem pa se razlikujejo tudi podrobnosti odprav in seveda cena. Bo pa treba za spust verjetno odšteti vsaj okoli 40 evrov oziroma morda kak evro manj, kar velja za ugodne ponudbe za družine in skupine. Nekaj prihranka lahko ulovimo tudi z obiskom zunaj sezone. Adrenalinski spust po brzicah bo stal okoli 50 evrov, daljši spusti pa so še kakšnih 10 evrov dražji.

Soča rafting spust po brzicah

Skok s padalom, pika na i adrenalinski ponudbi

Za skok s padalom cena ni ovira. Za krajši polet s trajanjem do 30 minut bo treba odšteti okoli 160 evrov, kar je ugodna cena glede na to, da gre za edinstveno doživetje, ki postavlja piko na i adrenalinski ponudbi Posočja. Seveda bo za daljši skok s padalom cena višja, okoli 200 evrov za polet, dolg do 60 minut.

Te številke veljajo za tandemski skok s padalom, cena pa je v primeru drugih opcij seveda drugačna. A ker ponudba cilja predvsem na tiste, ki želijo doživeti adrenalinski polet v tandemu, ta cenik odgovarja na večino vprašanj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja